Ρόδι & Μέλι
Ελληνικά English Italiano Deutsch Francaise Español Português 日本の 中国 русский
Ποιοι είμαστε


Το ζεύγος Νάση μετά από μια εικοσάχρονη πορεία στις κουζίνες των καλύτερων ελληνικών και όχι μόνο κέντρων εστίασης ανέλαβαν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν τη δική τους οικογενειακή επιχείρηση, όπου η πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη για το φαγητό θα συναντήσουν τη χαρά της δημιουργίας και την ελευθερία για μοναδικές και ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες.

Ρόδι και μέλι , αγάπη, ζεστασιά, φροντίδα, σεβασμός,ποιότητα και μοναδικές γεύσεις στις καλύτερες και οικονομικότερες τιμές θα είναι μόνο λίγα από τα πάμπολλα χαρακτηριστικά, προιόντα και εμπειρίες που θα βιώσει ο κάθε επισκέπτης στο εστιατόριο της Νατάσας και του Δημήτρη Νάση.

Ίσως είναι από τις σπανιότερες περιπτώσεις που επαγγελματίες αυτού του επιπέδου να καθυστέρησαν τόσο πολύ στη δημιουργία του δικού τους χώρου έκφρασης και δημιουργίας.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός μαγειρικής εγκατεστημένος στονκατάλληλο χώρο, και το αποτέλεσμα προσφερόμενο κατάλληλα στον πελάτη ,το προσεγμένο και ευχάριστο σαλόνι που επίσης να ταιριάζει με τις γαστρονομικές και γευστικές προτάσεις είναι ακριβώς αυτός ο συνδυασμός που κάνει τη δημιουργία και διατήρηση ενός εστιατορίου ένα πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο εγχείρημα.

Χάρτης Περιοχής
Που είμαστε
Διεύθυνση: Αιγύπτου 5

Τ.Κ: 54625

Πόλη: Θεσσαλονίκη

Νομός: Θεσσαλονίκης

Για να δείτε που ακριβώς είμαστε, κάντε κλικ στην φωτογραφία με τον χάρτη που βρίσκεται στα αριστερά σας.
Επικοινωνία - Κράτηση

Ρόδι & Μέλι

Τηλέφωνο: 2310 521952

E-mail: bestofrestaurants@gmail.com


Αποστολή μηνύματος
ΌνομαE-mailΜήνυμα