Войти

Пиргос

Описание продукта

Το εστιατόριο «Πύργος» σας καλωσορίζει στη Σαντορίνη και το πανέμορφο χωριό του Πύργου. Χτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα σε ολόκληρη τη Σαντορίνη το εστιατόριο «Πύργος» εδώ και 25 χρόνια σερβίρει ότι πιο εκλεκτό παράγει η γη και δίνει η θάλασσα της Σαντορίνης. Με σεβασμό σε κάθε πτυχή της σαντορινιάς και της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, το εστιατόριο «Πύργος» έχει καταξιωθεί στο νησί της Σαντορίνης ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια που σερβίρει από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ, ενώ οι αίθουσες δεξιώσεων καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας για τη διοργάνωση μιας αξέχαστης γαμήλιας δεξίωσης και κάθε είδους εκδήλωσης.

Το εστιατόριο «Πύργος» στη Σαντορίνη είναι χτισμένο σε επίπεδα, με μεγάλες τζαμαρίες και στέκει σαν παρατηρητήριο στην είσοδο του χωριού Πύργος στο κέντρο του νησιού της Σαντορίνης. Απ’ όλους τους χώρους του εστιατόριου «Πύργος» μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θέες σε όλο το νησί της Σαντορίνης, αλλά και το μοναδικό και διάσημο ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Το εστιατόριο «Πύργος» μετά την ανακαίνιση του 2009 διαθέτει ξεχωριστές αίθουσες δεξιώσεων με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να οργανώσετε μία γαμήλια δεξίωση αλλά και για οποιαδήποτε εκδήλωση. Οι αίθουσες του εστιατόριου «Πύργος» μπορούν να φιλοξενήσουν έως 600 άτομα. Τα ειδικά μενού, η άψογη εξυπηρέτηση, το έμπειρο προσωπικό και η εξειδικευμένη αντιμετώπιση κάθε εκδήλωσης εγγυώνται ένα πραγματικό αξέχαστο αποτέλεσμα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Όποιος και να είναι ο λόγος που επισκέπτεστε το εστιατόριο «Πύργος» σίγουρα θα απολαύσετε μια υπέροχη και αντιπροσωπευτική εμπειρία της σαντορινιάς φιλοξενίας με μοναδικές γεύσεις και φιλική εξυπηρέτηση.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Добавить отзыв

Добавить отзыв

Будьте первым, кто оставит отзыв “Пиргос”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

ru_RUРусский