Συνδεθείτε

Το Abreuvoir άνοιξε για πρώτη φορά στις 18 Μαρτίου 1965.
Ο Αλέξης Κώτσης και η σύζυγός του Γιάννα σκέφτηκαν να ανοίξουν ένα γαλλικό εστιατόριο στην όμορφη συνοικία της Αθήνας, το Κολωνάκι.
Ειδικός στη γαλλική κουζίνα, την οποία είχε μάθει και εξασκούσε στη Γαλλία, ο Αλέξης Κώτσης είδε σύντομα το εστιατόριό του να γίνεται το αγαπημένο σημείο συνάντησης των καλοφαγάδων της πρωτεύουσας, των φίλων του καλού κρασιού, καθώς και το επιλεγμένο εστιατόριο για επαγγελματικά και φιλικά γεύματα.
Με τα χρόνια, αυτό που θεωρήθηκε καινοτομία το 1965, μετατράπηκε σιγά σιγά σε μια σταθερή παράδοση, μια παράδοση ποιότητας, εξυπηρέτησης και ευχάριστης ατμόσφαιρας. Το μενού του Abreuvoir – ίσο με τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου – δεν έπαψε ποτέ να προτείνει νέες σπεσιαλιτέ προς τέρψη των φίλων του.
Ο Σπύρος και η Κλαίρη, τα παιδιά του Αλέξη Κότση, οδηγούν τώρα το abreuvoir σε νέες επιτυχίες, έχοντας ως μοναδική τους επιθυμία την ικανοποίηση των πιστών τους πελατών.

Κατηγορίες

Χαρακτηριστικά

Περιοχή

Τοποθεσία

Τώρα ανοιχτό

Ωρες λειτουργίας

  • Δευτέρα 13:00 - 23:59
  • Τρίτη 13:00 - 23:59
  • Τετάρτη 13:00 - 23:59
  • Πέμπτη 13:00 - 23:59
  • Παρασκευή 13:00 - 23:59
  • Σάββατο 13:00 - 23:59
  • Κυριακή 13:00 - 23:59

Βρείτε αυτό που χρειάζεστε

elΕλληνικά