
Ποιοι είμαστε
Ένα από τα πιο αυθεντικά πολιτισμικά στοιχεία του τόπου μας είναι η κουζίνα του όπου οι μοναδικές της γεύσεις είναι απόλυτα συνδεμένες με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κοινωνίας μας, ενώ «αποκαλύπτουν» στοιχεία της πολιτιστικής ιστορίας της.
Όμως πέρα από αυτό η Ελληνική πραδοσιακή κουζίνα είναι ένας από τους πιο όμορφους τρόπους επικοινωνίας που υπάρχει στις ζωές μας εδώ και 4.000 χρόνια και είναι αυτή ακριβώς η επικοινωνία που προσθέτει κάθε φορά στο Ανώγι την εξωστρεφή κοινωνική του διάσταση!
Την κουζίνα του εστιατορίου συνθέτουν τέσσερα μυστικά: τα μοναδικής ποιότητας φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης, τη μελετημένη χρήση των μυρωδικών και των μπαχαρικών, το διάσημο ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο και την απλότητα των πιάτων μας.