Μενού/Τιμές

Το Τσίκουδο - Τηλέφωνο: 22710 40111

Σαλάτες

1. Χωριάτικη
2. Εποχιακή
3. Ντάκος
4. Ρόκα/Παρμεζάνα
5. Βασιλικού
6. Παντζάρια
7. Χόρτα
8. Φασόλες
9. Φάβα
10. Ρεγγοσαλάτα

Ορεκτικά Κρύα

11. Ντομάτες λιαστές
12. Μελιτζανοσαλάτα
13. Τυροκαυτερή
14. Τζατζίκι
15. Σκορδαλιά
16. Κοπανιστή
17. Καβουροσαλάτα
18. Φέτα Ήπειρος
19. Αντζούγιες
20. Λακέρδα
21. Σκουμπρί
22. Τσίρος
23. Λιόκαφτο

Ορεκτικά Ζεστά

24. Μαστέλο
25. Σαγανάκι
26. Tυροπιτάκια
27. Τυροκεφτέδες
28. Xορτοκεφτέδες
29. Ρεβυθοκεφτέδες
30. Mπουρεκάκια
31. Mελιτζάνες τηγανιτές
32. Kολοκυθάκια τηγανιτά
33. Xταποδοκεφτέδες
34. Mπακαλιάρος παστός
35. Πατάτες τηγανιτές
36. Πατατοκεφτέδες
37. Σαλιγκάρια
38. Aυγά με ντομάτα
39. Μπουγιουρντί
40. Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές
41. Mουστοπιπεριά

Μαγειρευτά

42. Γεμιστά
43. Mουσακάς
44. Mελιτζάνες με φέτα
45. Mπεκρή μεζέ
46. Kατσίκι κλέφτικο
47. Μακαρονάδα Ναπολιτέν
48. Mακαρονάδα Μπολονέζ

Στα Κάρβουνα

49. Mπιφτέκια
50. Kεμπάπ
51. Mπριζόλα χοιρινή
52. Mπριζόλα μοσχαρίσια
53. Kοψίδια
54. Mπέικον
55. Kοτόπουλο
56. Kοτοσουβλάκι
57. Ψαρονέφρι
58. Λουκάνικο
59. Aρνίσια παϊδάκια κιλό
60. Ποικιλία μικρή
61. Ποικιλία μεγάλη

Της Ώρας

62. Συκωταριά
63. Κοτόπουλο μουστάρδα
64. Τηγανιά
65. Κεφτέδες
66. Aμελέτητα

Ψάρια

67. Χταπόδι ψητό
68. Xταπόδι βραστό
69. Kαλαμάρι ψητό
70. Καλαμάρι τηγανητό
71. Γαλέος ψητός φέτα
72. Γαλέος τηγανητός φέτα
73. Γαλεάκια ψητά
74. Γαλεάκια τηγανιτά
75. Ξιφίας (κιλό)
76. Mπακαλιάρος ψητός
77. Mπακαλιάρος τηγανητός
78. Kουτσομούρες ψητές
79. Kουτσομούρες τηγανητές
80. Mαρίδα τηγανητή
81. Aθερίνα τηγανητή
82. Γαύρος τηγανητός
83. Σαρδέλες ψητές
84. Γαρίδες τηγανητές
85. Γαρίδες σαγανάκι
86. Γαρίδες Α' ψητές
87. Γαρίδες (κιλό)
88. Mύδια σαγανάκι
89. Mύδια αχνιστά
90. Aχινοσαλάτα
91. Ψάρια Α' (κιλό)

Αναψυκτικά

92. Πορτοκαλάδα Χίου
93. Μανταρινάδα Χίου
94. Λεμονάδα Χίου
95. Xυμός Κάμπος Χίου
96. Mast
97. Coca Cola, Sprite, Σόδα
98. Aνθρακούχο νερό (μεγάλο)
99. Νερό (μεγάλο)

Ούζο

100. Καραφάκι 200 ml
101. Aπαλαρίνα, Κακίτση, Τέττερη Ψυχή, Στουπάκη, Στέφος 5άρι Τέττερη, 9άρι Ψυχή
102. Tσίπουρο 200 ml
103. Αποστολάκη,Τσιλιλή,Στέφος, Ηδωνικό (με/χωρίς γλυκάνισο) Τσιλιλή απόσταγμα

Ρετσίνα

104. Φιάλη 500 ml
105. Mαλαματίνα
106. Γεωργιάδη

Μπύρες

107. Amstel
108. Mύθος
109. Heineken
110. Kaizer
111. Alfa
112. Fix
113. Φρέσκια μπύρα Χίου

Λευκά Κρασιά

114. Μπουτάρης-Μοσχοφίλερο Μπουτάρης Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο
(Πιείτε το τώρα, 11% alc Όμορφο τοπικό λευκό κρασί από την σταθερά αγαπημένη Ποικιλία Μοσχοφίλερο.Φρέσκα λουλουδάτα αρώματα σε συνδυασμό Με εξαιρετική οξύτητα, τεράστια γκάμα συνδυασμών στο τραπέζι.)
115. Βιβλία Χώρα Βιβλία Χώρα (Κτήμα)
(Ξηρός,΄Ηπιος,Λευκός,Sauvignon Blancö Aσύρτικο,Πειίτε το τώρα 13,5 % alc Aγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά Που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ, Έντονα φυτικά και βοτανικά αρώματα σε συνδυασμό Με εξαιρετική αξύτιτα το κάνουν ιδιαίτερα ευέλικτο σε συνδυασμούς με φαγητό, αλλά και πολύ απολαυστικό.)
116. Ντάμα Κούπα Nίκος Λαζαρίδης
(Ξηρός,Ήπιος,Λευκός,Sauvignon Blanc, Ασύρτικο,Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Πιείτε το τώρα 12% alc. Ο Νίκος Λαζαρίδης μας έδειξε τα…χαρτιά τους. Ντάμα Κούπα! Εύκολο και ευγενικό λευκό κρασί με χρυσοκίτρινο χρώμα Που χαρακτιρίζεται από λευκόσαρκα φρούτα Και διακριτικά αρώματα ανοιξιάτικωμ λουλουδιών, Που πίνεται με άνεση και ευχαρίστηση.)
117. Kτήμα Γεροβασιλείου Γεροβασιλείου (Κτήμα)
(Ξηρός.΄Ηπιος,Λευκός,Ασύρτικο,Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12,5 % alc΄ Ένα από τα δημοφιλέστερα λευκά κρασιά στην Ελληνική Αγορά.Προκύπτει από το πάντρεμα δυο εξαιρετικών Ελληνικών ποικιλιών,την Μαλαγουζιά,που διακρίνεται Για την φινετσάτη αρωματικότητα της και το Ασύρτικο, Που χαρακτηρίζεται από μεταλλικότητα και εκρηκτική οξύτητα. Το αποτέλεσμα δροσιστικό, κομψό, απολαυστικό.)
118. Eυωδιαστός (κτήμα Κεφάλα)
(Από ορεινούς αμπελώνες της βόρειας Χίου (αρχαία περιοχή Της Αριουσίας ξακουστή για τους οίνους της),’οπου καλλιεργούμε τις γηγενείς ποικιλίες.Ασύρτικο και Αθήρι, παράγουμε αυτό το λευκό κρασί, με ισσοροπημένη οξύτιτα και μακρά επίγευση,λαμπερό ,ξανθό χρώμα με χρυσοκίτρινες ανταύγιες.)
119. Αριουσία Χώρα (Αριούσιος)
(Χρώμα κιτρινοπράσινο που υποδηλώνει φρεσκάδα Και άριστη τεχνική οινοποίησης ,με έντονα αρώματα λευκόσαρκων φρούτων,καθώς και πράσινου μήλου και lime, χάρη στις ποικιλίες από όπου προέρχεται,Αθήρι και Ασύρτικο. Στην γεύση η ευχάριστη οξλυτητα δίνει νεύρο και προσωπικότητα στον οίνο αυτό,που,επίσης έχει δυνατό σώμα, χαρακτηριστικό άλλωστε της ποικιλίας Ασύρτικο. Οίνος με προστατευόμενη Γεωγραφική ένδειξη-Χίος.)

Ροζέ Κρασιά

120. Mελιαστό Σπυρόπουλος (Κτήμα)

Κόκκινα Κρασιά

121. Κτήμα Γεροβασιλείου (κτήμα Γεροβασιλείου)
(Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge,Merlot,Syrah Eπιδέχεται Παλαίωση 13,5 % alc Ποιοτικό ερυθρό παλαίωσης από τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου.Βασισμένο σε χαρμάνι ποικιλιών Τις οποίες γνωρίζει όσο λίγοι.Καπνιστά και πικάντικα αρώματα στη μύτη και στο στόμα, σοβαρές τανίνες και σωστή οξύτιτα,που καταλήγουν σε μια όμορφη και μακρά επίγευση, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του πολύ καλού αυτού Ελληνικού ερυθρού.)
122. Thema (κτήμα Παυλίδη))
(Ξηρός,΄Ηπιος,Ερυθρός,Συραη,Αγιωργίτικο. Επιδέχεται Παλαίωση 14% alc Ποιοτικό ερυθρό κρασί, που βασίζεται σε ένα εύστοχο πάντρεμα Αυτό του Syrah, που διακρίνεται για την πικάντικη ισχύ του, Με το Αγιωργίτικο, που χαρίζει βελούδινη…τσαχπινιά. Αξίζει να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα.)
123. Syrah Αβαντίς (κτήμα Αβαντίς)
(Ξηρός,΄Ηπιος,Ερυθρός,Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση 14% alc Ένα κρασί σχολή στον Έλληνα Syrah .Βαθύχρωμα, γεμάτο και τονικό,με πλούσια και πικάντικη Αρωματικότητα, θα αφήσει τους φίλους των δυνατών Ερυθρών κρασιών κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους!...)
124. Mαγικό Βουνό (Νίκος Λαζαρίδης)
(Ξηρός,Ήπιος,Ερυθρός,Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Eπιδέχεται Παλαίωση 13% alc To Eρυθρό Μαγικό Βουνό φέρνει την Ελλάδα όσο πιο κοντά Στο Μπορντώ γίνεται.Βαθύ ρουμπινί χρώμα με πολύπλοκα Αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων,καπνού και Μπαχαριών.Ενα από τα πιο περιζήτητα Ελληνικά ερυθρά Κρασιά , συνεχίζει να εντυπωσιάζι με την αρωματική του Πολυπλοκότητα και το κοσμοπολίτικο προφίλ του.)
125. Ρήγας Κούπα (Νίκος Λαζαρίδης)
(Ξηρός,Ήπιος,Ερυθρός, Cabernet Sauvignon,Merlot 13,5%alc O Ρήγας είναι εξαιρετικό χαρτί….κρασί και συνήθως κερδίζει. Ένα κομψό κρασί με ρουμπινί χρώμα και αρώματα Κόκκινων φρούτων του δάσους, με ισορροπημένο χαρακτήρα Που αφήνει μια ξεχωριστή γεύση στο στόμα.)
126. Ορεινό (κτήμα Σπυρόπουλος)
(Ξηρός,΄Ηπιος,Ερυθρός,Syrah,Αγιωργίτικο, 13% alc. Για όσους τα πολύπλοκα,αλκκλικά, ερυθρά κρασιά Είναι «κουραστικά», το Ορεινό του Σπυρόπουλου Θα ενθουσιάσει με το σχετικά ελαφρύ του σώμα Και τον ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα.Σε αυτό το κρασί η εποχή του χρόνου δεν παίζει ρόλο.μιας που πίνεται εύκολα τόσο το καλοκαίρι, με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε «κόκκινο»,αλλά και το χειμώνα, όταν το χαρμάνι του από Syrah-Aγιωργίτικο αναλαμβάνουν να σας ζεστάνουν.)
127. Παράγκα (κτήμα Κυρ-Γιάννη)
(Ξηρός, ΄Ηπιος, Ερυθρός, Μeriot, Syrah, Ξινόμαυρο.Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc Eυγενές ερυθρό σύντομης κατανάλωσης Από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη..Το Meriot και το Syrah Στρογγυλεύουν το άγριο Ξινόμαυρο της Μακεδονίας, Δημιουργώντας ένα κρασί εξαιρετικό φιλικό και Εύκολο να σταθεί σε οποιοδήποτε τραπέζι.)
128. Στροφιλιά
(Ξηρός, ΄Ηπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Aγιωργίτικο. Πιείτε το τώρα , 13% alc. Όμορφο καθημερινό ερυθρό κρασί που διακρίνεται Από εξαιρετική ευκρίνεια γεύσεων και αρωμάτων, καθώς και φινέτσα. Κομψό στο στόμα και ευχάριστο, προσφέρεται για το καθημερινό τραπέζι, καθώς συνδυάζεται εύκολα με την κλασική Ελληνική κουζίνα.)
129. Αριούσιος Αυστηρός (Αριούσιος)
(Στην περιοχή που παρήγαγε το θαυμαστό κρασί της Χίου Κατά την αρχαιότητα, καλλιεργούνται οι τοπικές ποικιλίες. Χιώτικο κρασερό και Αγιαννίτης από τις οπο’ιες Παράγεται αυτό το κρασί με την ισορροπημένη γεύση Το ελκυστικό πορφυρό χρώμα και το άρωμα Κόκκινων φρούτων και βανίλιας Οίνος με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη-Χίος.)
130. Γλυκάζων (Αριούσιος)
(Κρατώντας την παράδοση του περίφημου <Κουρουνιώτικου> Κρασιού, ο Αριούσιος ΓΛΥΚΑΖΟΝ παράγεται από λιαστά Σταφύλια της ποικιλίας Χιώτικο κρασερό που καλλιεργούνται στις πλαγιές της Αμανής με την πλούσια ηλιοφάνεια και την αύρα του Αιγαίου Πελάγους, ο συνδυασμός των οποίων δίνει εξαιρετικό αποτέλασμα. Χρώμα ερυθρό με κεραμιδί και βανίλιας, στόμα πλούσιο με όμορφη ισορροπία ανάμεσα στο γλυκό και την οξύτητα και μακρά επίγευση. Οίνος με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη-Χίος.)
131. Θεϊκός (κτήμα Κεφάλα)
(Από ορεινούς αμπελώνες της βόρειας Χίου (αρχαία περιοχή της Αριουσίας ξακουστή για τους οίνους της) όπου καλλιεργούμε τις γηγενείς ποικιλίες Αγιανήτικο Φωκιανό, και Μανδηλαριά, παράγουμε αυτό το ερυθρό κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα και ιώδεις αποχρώσεις. ΄Εχει πυκνή νεανική μύτη με φρούτα καραμέλα γάλακτος που δεσπόζει πάνω στις ανθώδεις νότες γιασεμιού και γλυκά μπαχαρικά.)
132. Ηδυόνειρος (κτήμα Κεφάλα)
(Από ορεινούς αμπελώνες χαμηλάς στρεματικής απόδοσης της βόρειας Χίου (αρχαία περιοχή της Αριουσίας ξακουστή για τον οίνο της) Όπου καλλιεργούμε τις γηγενείς ποικιλίες Αγιαννήτικο ,Φωκιανό και Μανδηλαριά, παράγουμε αυτό το ερυθρό γλυκό κρασί, με παραδοσιακό τρόπο λιάζοντας τα σταφύλια για δυο εβδομάδες ώστε να συμπυκνωθεί το άρωμα και τα σάκχαρα τους. Κυριαρχούν αρωματικές νότες μελιού και αποξηραμένων φρούτων ενώ στο στόμα η πλούσια γεύση του, στρογγυλεύει με τις μαλακές τανίνες.)

Κρασί Χύμα

133. 0,25 lt
134. 0,5 lt
135. 1 lt
136. Ποτήρι
137. Κόκκινο ξηρό
138. Kόκκινο ημίγλυκο
139. Ροζέ ημίγλυκο
140. Λευκό ξηρό

Αγορανομικά Υπεύθηνη Ειρήνη Κωστάλα.

Χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο, ηλιέλαιο και φυτικές μαγειρικές μαργαρίνες.

Στις τιμές περιλαμβάνονται ΦΠΑ Δημοτικός φόρος, ποσοστά σερβιτόρων και όλες οι νόμιμες επιβαρύνσεις.

Το κατάστημα υποχρεούται να διαθέτει έντυπα δελτία, σε ειδική θήκη δίπλα στην έξοδο για τη διατύπωση οποιασδήποτε διαμαρτυρίας.